Tutustu alapuolelta kursseihimme:


Menestyvän verkkokurssin kiihdyttämö


Kiinnostaako sinua oman verkkokurssin tekeminen? Kokeile, kuinka verkkokurssilanseerauksesi onnistuisi osallistumalla verkkokurssivisaan alapuolelta.

Menestyksen avaimet -jäsenyys


Opi asiantuntijan tulevaisuuden menestystaidot. Viikkolaskutuksella yli 200 asiantuntijoille suunnattua verkkoluentoa käyttöösi.

Seuraava askel - Onlinekurssi


Oletko asiantuntija, joka etsii seuraavaa askelta urallasi? Tutustu Seuraava askel -kurssiin ja opi asiantuntijatyönhaun salat ja nappaa seuraava ihannetyöpaikkasi

Karismaattinen Asiantuntija -esiintymisvalmennus


Menestyvä asiantuntija osaa puhua ja esiintyä yleisön ja asiakkaansa edessä. Kokeile 7 päivää maksutta uutta asiantuntijaesiintymistaidon kurssia!

Asiantuntija Linkkarissa - Onlinekurssi

Pakottaako pomosi tai markkinointiosastosi sinua aktivoitumaan LinkedInissä? Vai pitääkö sinun liiketoiminnallisen paineen johdosta lähestyä asiakkaita ja tuoda osaamistasi esille saadaksesi toimeksiantoja? Moni asiantuntija kokee tämän ahdistavaksi ja teennäiseksi, joten et ole yksin tämän asian kanssa.

Kurssi on avaimet käteen -ratkaisu esimerkkipohjineen. Lisää vain ripaus persoonaasi, niin olet valmis.

Asiakashankinnan Alkemia - Onlinekurssi


Asiakashankinnan Alkemia on suunnattu asiantuntijoille, jotka haluavat menestyä paremmin asiakashankinnassa. Tutustu Suomen kattavimpaan asiantuntijapalveluiden asiakashankintakokonaisuuteen alapuolelta.

Onko sinulla jo tili?